Soulwork Home Page

Check your spelling

Soulwork Online Help

Soulwork Humor: Funny stories


 

Soulwork Systemic Coaching: Summary

Soulwork Coach Training

Soulwork FAQ Questions & Answers

 

Emotional Issues
Addictions
Anger & Rage
Anxiety
Dependence
Depression

Dissociation
Eating Problems
Emotional Maturity
Grief & Loss
Immaturity
Inner Child

Pain Control
Sadness
Stress Relief

Toxic Beliefs
Trauma & Stress
Weight Loss

 

Relationship Problems
Abuse
Affairs

Codependence
Dissolve Conflicts
Divorce
Emotional Blackmail

Enjoy Partnership
Evaluate Partners
Long-Distance Love
Love & Hate

Partnership
Past Partners
Premarital
Rejection
Sexual Issues
Soul Mates

 

Family Challenges
Abuse

Abortion
Adoption
Ancestors
Brothers & Sisters
Divorce & Children
Emotional Incest
Family Meetings
Family Secrets

Fathers & Daughters
Fathers & Sons
Learning Disorders
Mothers & Daughters
Mothers & Sons

Parental Alienation

 

Life Lessons
Authority
Bad Habits
Being Alone
Children's Challenges
Communication
Observing Feelings

Patterns in Love
Personal Growth
Quantum Leap
Self Esteem
Self Improvement
Self Intimacy
Stress & Relaxing
Therapist and Clients

 

Specialties
Chaos Coaching

Inner Conflict
Consciousness
Expert Modeling
Leadership
Learning Disorders
Mentorship

Psychobiology
Sexual Abuse
Soul of Soulwork
Systemic Management
Therapist Abuse
Training Abuse

 

 

Interview with Martyn
Disclaimer
Disclosure
Privacy
Fee, Cost, Price
 

eXTReMe Tracker

Dreamwork & Hawaiian Moe Uhane
Eşti Dreamer ... sau visat? © Martyn Carruthers (Roman)

Internet Moe Uhane Soulwork America / Hawaii . Hawaiian Shamanism


Oferim coaching si training pe coaching vis, Dreamwork,
lucid şi cu privire la modul de a aplica aceste competenţe în coaching şi terapie.
Dreamwork (Moe Uhane) este o parte integrantă a coaching sistemic noastre.

Huna Sursa (I'o), Creaţie (Kumulipo) & Creativitate (Awaiku)

Dacă doriţi să traduceţi oricare dintre articolele mele în propria limba dvs.,
Eu voi fi bucuros să le post şi să vă onoare ca traducător.

Esti Tu Dreamer? ... Sau visat?

Interesul meu în vise şi Dreamwork a început în Hawaii, în anii 1980, cu doi prieteni care au studiat, de asemenea, Huna cu Hawaiian vindecători nativ. Împreună am cercetat "Uhane Moe - vise şi tehnici visat de pre-contact Hawaii, şi am confruntat cu unele alternative realităţi ciudate.

Dreaming pot fi mai mari decât conştiinţa umană. Cand ma uit la copii şi de dormit dorm animalele misca membrele lor şi corp, în timp ce sunete neobisnuite, am presupune că visele sunt întâmplă. Visele par să asimileze sau integra evenimente, şi poate evalua posibilităţile de viitor.

Din timpuri stravechi oamenii au cautat semnificatia viselor. Visele par a fi o modalitate prin care oamenii conecta emoţională realitatea lor la fizic lumea lor. Psihologii spun că un om minte treaz este limitat la exploataţie aproximativ şapte lucruri in constiinta. Se pare că un om minte de dormit (, subconstientul inconştient sau corp-minte) poate gestiona simultan mii de lucruri ... de exemplu, detaliile de vise.

In vindecare egiptene, una relief pentru probleme mintale a fost să doarmă într-un templu. Insula Philae (lângă Aswan) a fost declarat a fi un centru de somn templu. Visele ar putea fi influenţate de atmosfera templu şi de aşteptările de puteri supranaturale, şi au fost interpretate de către preoţi.

Templul de la Philae (Foto: Przemyslaw Idzkiewicz)

Multe cărţi au fost scrise despre interpretarea conţinutul de vise, care sunt adesea scrise ca în cazul în care fiecare cititor utilizează aceleaşi simboluri ca autor, indiferent de istoria lor, familiei şi cultural. Eu sunt precaut cererile de despăgubire ale analiştilor vis ... ale căror vise sunt ele analiza?

Dreamwork

Dacă doriţi succesului individual, puteţi visa singur;
în cazul în care alte persoane sunt implicate, puteţi visa impreuna.

Visele & Vizualizare

Va puteti imagina vă situată pe o plajă bucurându-se de soare? Sau poate de mers pe jos în munţi într-o dimineaţă clar? Poţi să daydream şi imagine-vă în locurile pe care le-ar plăcea să merg la, sau de a face lucruri pe care le bucura sau întotdeauna au vrut să încerc?

Sportivi face de multe ori acest lucru înainte de un concurs. Ei înşişi imagina schi în jos un deal provocatoare sau miscandu-se prin miscari de gimnastica lor. Ei văd ei înşişi fac fiecare mutare perfect ... (Şi dacă acestea sunt inteligente, de asemenea, ei văd pe ei înşişi castiga premii sau recunoaştere).

Harvard Business School absolvenţii chestionaţi cu privire la obiectivele lor şi zece ani din nou mai târziu. Cei mai mulţi absolvenţi care au avut obiective clare făceau două până la de zece ori venitul de colegii lor. Acesta este un exemplu util, care este mai aproape de regia reveria pe care le folosim de multe ori în coaching sistemic noastre.

Dacă vă amintiţi atinge şi simţi de la o lamaie ... cool, grele şi un pic gras ... şi modul în care degetele se simte atunci când îl coaja ... şi-l imagina acum musca. Probabil vă umple gura cu saliva. Organismul glandele tale sunt răspunde la imaginatia ta ... ta de vis ... nu la realitatea externă. Are numele Pavlov ring un clopot?

Dreamtime Hawaiian: Moe Uhane

Pentru Kahuna vindecarea vechi Hawaii, neobişnuite sau visele recurente au fost considerate semnificative, şi demn de explorare. Pentru a recupera mai bine detaliile de un vis, şi pentru a găsi sensuri, un expert de vindecare (Kahuna) ar putea să se alăture oameni în visele lor. Acest Hawaiian Dreamwork se numeşte moe'uhane - visele de spiritul sau lucid - şi este o cheie de puternic pentru a deschide uşa de Hawaiian Spiritualitate.

Am fost explorarea uhane Ministerului Educaţiei şi extinderea Dreamwork începând cu anul 1988, si am dezvoltat o serie de metode utile pentru utilizarea vise în coaching, psihoterapie si dezvoltare personala. Feedback-ul şi răspunsurile sunt persistent şi fenomenal pozitive. Multe atacuri de anxietate sau de depresii pot fi numite coşmaruri starea de veghe, şi am dezvoltat metode pentru a schimba de multe ori visele sunt valabile.

Oamenii rezolva vise neplăcute şi coşmaruri recurente în timp ce visezi o activitate minunata. (I coaching visul integrate în sistemice de formare antrenorul nostru ... l-am preda pe sistemele noastre de instruire 3.)

Dreamscapes & Cosmarurile

Dacă aveţi coşmaruri legate de abuzul de relaţie în curs de desfăşurare - vă rugăm să
cereţi sfatul de a ajuta profesionistii caz despre cum puteţi rezolva această situaţie.

Noi ajutăm oamenii să rezolve multe coşmaruri şi dormi mai bine. Cu toate acestea, multe lucruri pot cauza cosmaruri, de exemplu:

  1. Febra, gripă şi alte boli
  2. Amintiri de evenimente traumatice sau abuzive
  3. Anxietate despre o criză sau situaţii posibile
  4. Efectele secundare ale anumitor medicamente sau medicamente
  5. Alimente sau băuturi la care sunteţi alergic sau nu pot tolera

Dacă ne cere ajutor cu cosmaruri, vă vom întreba despre problemele dvs. şi obiectivele. Dacă nu puteţi răspunde, putem oferi să visez cu tine. Am putea intra uşor peisaj de vis cu tine, pentru a înţelege împreună-confuz imagini de multe ori. În acest fel, putem oferi posibilităţi pentru a vă ajuta să se integreze conflictele dumneavoastră, se dizolvă relatia obligaţiuni sau remediu traume nerezolvate.

Moe Uhane şi Dreamwork sunt deosebit de utile atunci când suntem ajuta pe oameni limitarea schimbărilor profunde convingeri sau relaţii toxice. Visul nostru de coaching, de asemenea, îi ajută pe oameni să găsească soluţii durabile pentru sau tulburarea vise şi coşmaruri recurente neplăcute. În cazul în care cosmarurile dumneavoastră se datorează anxietate cu privire la unele sau traumatice eveniment criză, ne putem întreba inconştient mintea ta ce solutii vrei!

Vă putem ajuta să schimbe visele neplăcute şi "înfiinţat" visez!

Noastre Dreamwork Coaching

Am asemui intră într-o realitate visul de a intra Cutia Pandorei. Nici tu, nici ştim ce să ne aşteptăm în visele tale. În primul rând, uitaţi aceste cărţi de interpretări de simboluri de vis pentru acum ... găsim, de obicei, că evenimentele şi simboluri în visele tale au mai multe mesaje, nu doar unul.

Dreamwork nu este loc pentru aroganta ... mai degrabă pentru smerenie! În timpul Dreamwork, de obicei ma simt înveselit, într-o reverie. Oamenii aduce vise, cum ar interesant apoi împreună le modifica. Oamenii aduc simboluri plină de semnificaţie personală şi semnificaţia emoţională, de obicei, corespunzătoare relaţiilor lor, obiectivele si blocuri emoţionale. Apoi, împreună, putem visa visuri care pot schimba realitatea.

Poate sunteti curiosi despre un vis neobişnuit, repetitive sau bine aminte. Dacă aveţi emoţii neplăcute sau dacă aveţi vise recurente de mizerie, moarte sau monştri - poate sa ne contactati. (A se vedea de asemenea Coaching Chaos şi Gândirea Quantum ).

Atenţie: visezi împreună în cadrul deranjat de persoană poate fi un coşmar
traumatic pentru autocare necalificaţi şi ajutându-profesionişti neexperimentat.

Dreamwork Cauza Istorie

Unele ani în urmă am fost de predare-o clasă despre vise şi arhetipuri jungiene de la Universitatea din Nevada din Las Vegas. Un student de sex feminin a solicitat să fie un subiect demonstraţie ... ea a descris un vis recurent de a fi urmărit de un vampir.

În timpul nostru de visare împreună, în loc de ei să fugă în teroare, am ajutat-o ​​să îndeplinească visul vampir. Vampir a explicat că el a fost deţinătorul ei de putere, şi ca femeie, tinute departe de puterea ei, el a păstrat în urma ei - cu puterea ei!

Vampir oferit femeia mantia - jet-negru cu rosu aprins asieta. Ea a pus pe mantia şi am simţit imediat resurse. Ea a spus că niciodată nu ar fi putut ea aminte sentiment atât de puternic. Vampir acum-friendly a oferit, de asemenea, sfaturi despre modul de viata profunda femeii şi unele provocări de viaţă.

Doua saptamani mai tarziu, tanara a raportat că ea ar putea cu uşurinţă să menţină starea ei puternic. Ea a descris, de asemenea, o serie de schimbari benefice pe care ea a făcut în familia ei şi relaţiile personale.

Training in Hawaiian Shamanism
Huna 1 Bringing Down the Sun: Ho'oponopono & Ho'omanamana
Huna 2 Elements of Nature: Honua, Ha, Ahi & Wai
Huna 3 Dreamtime: Ho'omoe, Moe Uhane & Expanded Consciousness
Huna 4 Advanced Huna of I'o, Kumulipo and Awaiku
Huna 5 Huna Experience in Croatia, Mexico or on Hawaii

Online Dream Coaching (English)

Plagiatul este furt. © Martyn Carruthers, 2000-2018
Toate drepturile rezervate.


If you like our work, please link to us. If you know someone who might benefit,
please mention www.SystemicPsychology.com or www.EmotionsRelationships.com

For online help, email us at: europecoach@gmail.com

Soulwork systemic coaching in America & Hawaii

 

Soulwork systemic coaching in England, Wales & Scotland

 
Soulwork systemic coaching in Croatia & Serbia
 

Soulwork systemic coaching in Poland

 

 

Have You Suffered Enough?

 Where are you now? Understand your emotions, fixations and enmeshments
What do you hope for? Know your goals and stop sabotaging yourself
Do you feel resourceful? Learn to develop your inner resources
Do emotions block you? Relationship problems and mentor damage
Do your beliefs limit you? Change limiting beliefs and end dependence
Do you feel connected? Resolve identity issues to recover lost resources
Is your partner happy? Build healthy partnership (or separate peacefully)
Are your children healthy? Happy parents better manage family problems
Do you want team success? Team leaders and their teams develop together
Do you have complex goals? Specialty coaching, counseling & therapy

Plagiarism is theft. Copyright © Martyn Carruthers 1996-2018  All rights reserved. Soulwork Systemic Coaching was primarily developed by Martyn Carruthers to help people solve emotional problems and relationship conflicts to achieve their goals. These concepts and strategies are for general knowledge only. Consult a physician about medical conditions and before changing medical treatment. Don't steal intellectual property ... get permission to post, publish or teach Martyn's work - email europecoach@gmail.com